HU EN

Köszöntünk a Kamorka világában!

A Kamorka magyar designer ruhamárka itthon elsőként indult el a méregmentes úton, mert hisszük, hogy az öltözködéssel fenntartható módon is kifejezhetjük az egyéniségünket.

A növényi alapanyagaink, természetes formában vegyszermentesen, vagyis organikusan kerülnek felhasználásra. A legszigorúbb minősítések biztosítják, hogy a textilek gyártása során, valamint a későbbiekben sem lettek ártalmas vegyszerekkel kezelve.

Személyes célom, közvetlen környezetem támogatása, ezért a ruhadarabok mindegyike teljes egészében Magyarországon készül a tervezéstől a gyártásig, beleértve a kézi kötést és hímzést is.

Fontos számomra, hogy a gondosan elkészített termékek, a kényelem ötvözésével, a játékos formai és felületi megoldásokkal, valamint az általunk hozzáadott szeretettel együtt alkossanak harmonikus egységet, akárcsak a test, a szellem és a lélek szoros kapcsolata.

Hiszem, hogy az organikus alapanyagok, az igényességgel és az egyediséggel párosítva táplálják a lelket és viselésük éppen olyan természetes érzés, mint a lélegzetvétel.

Célom, hogy az általunk képviselt értékek minél több emberhez eljuthassanak, ezért igyekszünk folyamatosan bővíteni a kínálatunkat, melyben már női- és gyermekruhák, valamint babatermékek is megtalálhatóak.

Dömény Klaudia
tervező

HU EN