HU EN

Kamorka - Budapest
Pozsonyi út 20.
1137

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek
10:00-18:00
Szombat
10:00-16:00


Információ:
info@kamorka.hu


PR és marketing:
orsivarga@kamorka.hu


Beszerzés - gyártás:
evacsollak@kamorka.hu

Kamorka térkép

Az adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-128986/2017

A Kamorka törzsvásárlói program szabályzata

Vásárlóink hűségét állandó kedvezménnyel jutalmazzuk!

A törzsvásárlói kártya előnyei:

  • 10% állandó, el nem évülő kedvezmény
  • bármely termékünkre érvényes, beleértve kézzel kötött termékeinket is

Hogyan lehet Kamorka törzsvásárlói kártyád?

Vásárlóink, minden elköltött 20 000 Ft után 1 db Kamorka bélyeget kapnak, melyek egy gyűjtőkártyán gyűjthetők. 5 db Kamorka bélyeg összegyűjtése után egyedi gravírozott fa kártyát adunk, amely a továbbiakban 10% kedvezményre jogosít.

A webáruházban, illetve az üzletben történt vásárlások után járó Kamorka bélyegek egyenértékűek, ugyanazon kártyán gyűjthetőek.

1. A törzsvásárlói kártya érvényesítése a Kamorka üzletben:

A törzsvásárlói kedvezmény érvényesítéséhez minden alkalommal szükséges a kártya felmutatása.

Az üzletben érvényesített törzsvásárlói kártya 2-3 munkanapon belül online vásárlásnál is használható.

2. A törzsvásárlói kártya érvényesítése webáruházunkban:

A törzsvásárlói programban csak regisztrált vásárlóink vehetnek részt, a vendégként vásárlók számára sajnos nem elérhető a törzsvásárlói program.

A webáruházunkban történt vásárlás esetén a Kamorka bélyegeket, a gyűjtőkártyát, illetve az 5 db Kamorka bélyeg összegyűjtése után az egyedi gravírozott fa kártyát a megrendelt termékekkel együtt küldjük. Online vásárlásnál a kártyán található egyedi kód megadásával a fizetésnél érvényesíthető a 10% kedvezmény.

A törzsvásárlói kedvezmény más akciókkal nem vonható össze.

A törzsvásárlói programban való részvétel feltételei:

A webáruházban, illetve az üzletben történő regisztrációval a Vásárló elfogadja a Kamorka törzsvásárlói program feltételeit. A regisztráció kizárólag saját adatokkal történhet, bármilyen visszaélés esetén a Kamorka Kft. jogosult a kártyát érvényteleníteni.

A Kamorka Kft. fenntartja a jogot, hogy a már kiadott törzsvásárlói kártyákat bármikor visszavonhatja, illetve változtathat az aktuális feltételeken. A mindenkori érvényes szabályzat elérhető az üzletünkben, valamint weboldalunkon.

A vásárló a törzsvásárlói program keretein belül történt e-mail cím megadásával hozzájárul, hogy számára a Kamorka Kft. hírlevelet küldjön. A hírlevél a későbbiekben bármikor lemondható.

A törzsvásárlói program szabályzatában jelzett összegek minden esetben bruttó értékeket jelentenek.

Adatkezelés:

A rendelkezésre bocsájtott adatokat a Kamorka Kft. bizalmasan kezeli, harmadik fél részére nem adja ki. Az adatok kezelése és feldolgozása kizárólag a törzsvásárlói program működtetését, értékelését szolgálja, illetve segíti a törzsvásárlók tájékoztatását az aktuális további kedvezményekről.

HU EN